В ПЕЧЕНІЗЬКОМУ БУДИНКУ КУЛЬТУРИ ВІТАЛИ ЖІНОК ПЕЧЕНІЗЬКОГО КРАЮ

Весна – найпрекрасніша пора року. З її першим подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у житті – щастя, радість, надія, кохання – пов’язане з жінкою. Саме прекрасна половина людства наповнює будні яскравими фарбами і, за словами чоловіків, спонукає сильну половину до шляхетних вчинків і добрих справ.

Напередодні Міжнародного жіночого дня 8 березня в Печенізькому Будинку культури відбулося свято для жінок.

При вході до святкової зали медичні працівниці центру первинної медико-санітарної допомоги проводили температурний скринінг.

Чоловіки зустрічали дівчат і жіночок, які завітали на свято, з вітальним букетиком мимози та цукерками.

Із найщирішими побажаннями до прекрасної половини громади звернулись Печенізький селищний голова Олександр Гусаров, голова районної ради Ірина Постнікова, народний депутат України Дмитро Шенцев.

Святкова програма, яку підготували артисти Печенізького Будинку культури та сільських клубів громади, була яскравою, різнобарвною та цікавою: жінок того дня вітали маленькі і дорослі артисти, даруючи своє вокальне та хореографічне мистецтво.

Приємним подарунком від Олександра Гусарова став виступ заслуженого артиста України Олексія Гавінського.

Всі виступи самодіяльних та професійних артистів подарували глядачам радість і викликали щирі аплодисменти від публіки, яка вже скучила за такими позитивними святковими програмами.

ПЕЧЕНІЗЬКА СЕЛИЩНА РАДА ЩИРО БАЖАЄ ВСІМ ВЕСНЯНОГО Й ПОЗИТИВНОГО НАСТРОЮ!