ВІТАЄМО ДАРІЮ ЗАВІТОВУ – ТАЛАНОВИТУ ЗЕМЛЯЧКУ ТА СТУДЕНТКУ ФАКУЛЬТЕТУ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСТИТЕТУ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ З ЧЕРГОВОЮ ПЕРЕМОГОЮ!

Перша перемога у 2021 році 1 місце!

Про це написала Даша на своїй сторінці у Фейсбуці. За словами Дарії, її участь в Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі «Україна єднає світ», завершилася здобуттям цілковитої перемоги. Дарія виступила в номінації «Народний вокал. Фольклор».
Перемога Дарії є вагомою і дорогою, оскільки за нею стоїть щоденна праця зі своїм викладачем Анною Ткач – заслуженою артисткою естрадного мистецтва України і, що особливо приємно, теж нашої землячкою, яка є наставницею талановитих студентів та випускників творчого вишу.

Вдячна переможниця говорить, що ця перемога дорогого варта ще й тому, що оцінку її виступу давало авторитетне журі, головою якого була Ада Роговцева – Герой України, Народна артистка України.

– Я дуже прагнула до перемоги І коли я дізналася, що зайняла 1 місце, то моїй радості не було меж! Висловлюю величезну подяку своєму викладачу з фаху Заслуженій артистці естрадного мистецтва України Ткач Анні Андріївні. Ми з Вами працюємо не покладаючи рук та зусиль. І кожного разу маємо нові здобутки. Дякую за кожне заняття, професійну підготовку, підтримку в усьому! Попереду чекають ще багато перемог та звершень – зазначає Дарія Завітова.

ПЕЧЕНІЗЬКА СЕЛИЩНА РАДА ВІТАЄ ДАРІЮ ЗАВІТОВУ ТА АННУ ТКАЧ З ПЕРЕМОГОЮ!

Вітаємо також батьків Дарії – Наталію та Олексія, а також всю вашу родину, яка є підтримкою для Дарії!

Щиро зичимо всім вам і в подальшому багато-багато приємних переможних моментів та плідного творчого пошуку!

ХАЙ ЩАСТИТЬ!