КЕРІВНИК ГРОМАДИ ОЛЕКСАНДР ГУСАРОВ ПРИВІТАВ ЖІНОК-КЕРІВНИЦЬ З ЖІНОЧИМ СВЯТОМ!

Жінки в сучасному світі обирають різні варіанти поєднання статусів: жінки-керівника, жінки-берегині роду, учасниці трудового й суспільного життя, і більшість жінок стійко та впевнено орієнтуються на однакову їх значимість.
Жінка-керівник – це яскрава особистість. Вона жіночна, смілива, інтелектуальна, фізично активна, впевнена в собі, знає собі ціну, гідно реагує на критику, зауваження і навіть образи. Така жінка уміє оперативно перемикатися з однієї соціальної ролі – “керівник”, “ділова жінка”, на іншу – “дочка”, “мати”, “дружина”.
Саме такими є печенізькі жінки, що очолюють колективи, працюють в органах управління, депутатському корпусі та в різних сферах діяльності Печенізької громади. Вони – сучасні українські жінки!

Напередодні свята 8 березня жінок-лідерок, керівниць та працівниць селищної ради привітав Олександр Гусаров.

– Бажаю залишатися такими ж чарівними, шанованими й наполегливими, цілеспрямованими й успішними! Ваш талант, компетентність і впевненість дає нам стимул рухатися вперед і вирішувати найсерйозніші завдання. Від чоловічої половини Печенізької громади бажаю всім міцного здоров’я, бадьорості духу, радості у серці, теплоти в душі! Нехай ранки ваші будуть чистими і ясними, дні — успішними та результативними, а вечори — теплими та затишними! – зазначив Печенізький селищний голова.