Вітаємо з днем рибалки!

Шановні працівники Печенізького рибоводного господарства, рибалки-професіонали та любителі! Від щирого серця вітаємо вас з днем рибалки!

Наш благодатний Печенізький край багатий водними просторами Сіверського Дінця, Печенізького водосховища, водними об’єктами рибгоспу. І саме тому його історія нерозривно пов’язана з розвитком рибної галузі та приємним відпочинком на березі водоймищ.

Дорогі трудівники рибоводного господарства, дякуємо вам за професіоналізм і відданість своїй справі! Бажаємо господарству високої рентабельності, процвітання, здійснення важливих та цікавих проектів і намічених планів.

Також наші вітання із днем рибалки всім, для кого риболовля є не просто хобі, а часто найбільшим захопленням і пристрастю в житті!

Нехай у вас буде більше можливостей для приємного відпочинку, хорошого кльову, а також можливість помилуватися красою природи Печеніжчини.

Нехай щедро родять водні лани, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання. Щастя, здоров’я, успіхів, впевненості у завтрашньому дні, благополуччя та достатку вам і вашим близьким!

ПЕЧЕНІЗЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ЮРІЙ МАРИНЕНКО, ДЕПУТАТСЬКИЙ КОРПУС СЕЛИЩНОЇ РАДИ