ВІДБУЛОСЯ ВИЇЗНЕ КОНСУЛЬТУВАННЯ В СЕЛІ НОВИЙ БУРЛУК

Правова допомога стає ближчою до кожного – працівники системи безоплатної правової допомоги працюють з жителями віддалених сіл, аби вони мали змогу отримати її за місцем проживання. На минулому тижні фахівець Печенізького бюро правової допомоги Любов Чорномор здійснила виїзне консультування в с.Новий Бурлук Печенізької селищної ради. Спочатку, фахівчиня провела робочу зустріч із старостою села Вірою Блохою, під час якої були обговорені питання співпраці з надання безоплатної правової допомоги селянам та передані інформаційні буклети для розповсюдження серед мешканців.

Завдяки належній організаційній роботі сільського старости, мешканці села заздалегідь були проінформовані про захід та мали змогу відвідати його.

Темою для спілкування юриста безоплатної правової допомоги та селян була оренда землі: порядок укладання, розірвання та внесення змін до договору оренди земельних ділянок (паїв), а також порядку оформлення права власності на земельні ділянки різних видів.

Всі присутні мали змогу отримати консультації і з інших питань права, які їх цікавили та отримати інформаційні буклети із земельних правовідносин.