26 ЛЮТОГО ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ПЕЧЕНІЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ РОЗГЛЯНУВ ТА ПРИЙНЯВ РЯД ВАЖЛИВИХ РІШЕНЬ З РІЗНИХ ПИТАНЬ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ГРОМАДИ

Члени виконкому та відповідальні посадові особи працювали під головуванням селищного голови Олександра Гусарова.

Серед питань, розглянутих та вирішених позитивно, – затвердження складу громадської комісії з житлових питань та постановка на квартирний облік при виконавчому комітеті Печенізької селищної ради жителя селища Печеніги, учасника АТО.

Виконавчим комітетом прийнято рішення щодо надання одноразової адресної грошової допомоги десяти жителям громади, якими було подано заяви на ім’я селищного голови з проханням про підтримку в зв’язку з лікуванням дітей з інвалідністю, для післяоперативного лікування, а також часткової компенсації за придбання твердого палива для домоволодінь з пічним опаленням. Відповідно до прийнятого рішення жителів громади підтримано на загальну суму 17,5 тисяч гривень.

Окремим рішенням утворено комісію селищної ради з питань евакуації та комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Печенізької селищної ради

Рішенням виконкому надано дозвіл на газифікацію домоволодіння жителів громади, упорядковано адресну систему окремого домоволодіння, надано дозвіл громадянці Л. на продаж ½ частки дачного будинку від імені малолітньої дитини з одночасним наданням дозволу на дарування /придбання/ рівнозначної частки на ім’я малолітньої дитини, а також надано дозвіл громадянці С. на продаж 1\2 частки автомобіля від імені малолітнього сина.

Про основні напрямки діяльності відділу пробації членів виконкому інформував Сергій Міненко – начальник Чугуївського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Харківській області.