У ПЕЧЕНІЗЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ НОВОРІЧНИЙ ЯРМАРОК

27 грудня всі бажаючі мали можливість відвідати святковий ярмарок на центральній площі селища Печеніги. На ярмарку був представлений широкий асортимент продукції до святкового столу, різноманітні вироби ручної роботи «hand made» за доступними цінами.

Щиро дякуємо за участь у ярмарку представникам торгівельної марки “КОРОЛЕВА БОРОШНА” з с. Липці Харківського району Строгановій Ользі, «Смажений кабанчик» ФОП Гречаному Кирилу з м. Харкова, ПрАТ «Печенізьке рибоводне господарство», Юсіфову Ільхаму, Калашнику Володимиру, Пшеничкі Віктору, Ковтун Анні, Ребровій Наталії, Холод Нелі, Ведмєдєвій Ірині, Марині Бистрицькій, Радковській Анні, Моргун Тетяні, Подольській Наталії, Пироговій Світлані, Лисяк Людмилі, Дрозд Ірині.

Також дякуємо за гарний настрій та святкову атмосферу вокальному колективу «Струмочок» з с. Артемівка, вокальному гуртку «Натхнення», відділу культури та туризму селищної ради, ЦДЮТ, КП «Джерело».

Плануємо і в подальшому продовжувати організацію подібних святкових ярмарків, сприяти розширенню асортименту продукції гарної якості за доступними цінами.