РОЗШИРЮЄМО ПРАВОВИЙ СВІТОГЛЯД

Знання своїх прав та можливість їх захистити – важливе для сучасного громадянина. Тому, одним із напрямків роботи Печенізького бюро правової допомоги є проведення семінарів, лекцій в трудових колективах Печенізької громади, на яких громадяни мають можливість розширити свій правовий кругозір.

10 березня 2021 року відбулася чергова зустріч фахівця Печенізького бюро правової допомоги Любові Чорномор з трудовим колективом Комунальної установи «Печенізький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Печенізької селищної ради». Для розгляду на семінарі були обрані актуальні для працівників теми «Захист прав споживачів фінансових послуг» та «Оренда землі: укладання та розірвання договорів оренди».

Юристка розповіла про те, які необхідні вимоги повинні бути дотримані при оформленні кредитів та як оскаржити дії фінансових установ і захиститись від дій колекторських фірм та різного роду шахрайства у фінансовій сфері. Також фахівчиня розповіла про вимоги до договорів оренди земельних ділянок та умови їх розірвання.
Наприкінці заходу усім, хто звернувся, були надані правові консультації.

Отримати безоплатну правову допомогу можна за адресою: смт.Печеніги, провул. Богдана Хмельницького, 1-А, 2 пов., 5 кім. (в приміщенні Центру зайнятості), тел. (05765)61547.

Головний спеціаліст
Печенізького бюро правової допомоги
Л.Чорномор