ПЕЧЕНІЗЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ОЛЕКСАНДР ГУСАРОВ ВЗЯВ УЧАСТЬ У СЕМІНАРІ ДЛЯ ГРОМАД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ, ЯКИЙ ВІДБУВСЯ 10 БЕРЕЗНЯ 2021 РОКУ НА БАЗІ НОВОВОДОЛАЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Захід за темою «Побудова системи ефективного управління в громаді. Досвід добровільно об’єднаних громад Харківщини» організовано Центром розвитку місцевого самоврядування.

  • Обговорили питання розвитку громад та нові виклики, які стоять на порядку денному перед громадами. Мали онлайн включення від наших польських колег Мирослава Скурка, керівника проекту «Study tour to Poland» з Варшави. Семінар був насичений інформацією та обміном досвіду.

Нововодолазька ОТГ – це громада, яка вже має декількарічний досвід роботи й розвитку в умовах об’єднаної громади. Є багато результативної роботи, яку треба вивчати та використовувати в питаннях життєдіяльності та розвитку Печенізької громади. Тому знайшов порозуміння з головою Нововодолазької ОТГ й дав доручення керівникам відділів та управлінь Печенізької селищної ради відвідати Нововодолазьку селищну раду для ознайомлення, вивчення та втілення позитивного досвіду, – зазначив Олександр Гусаров.