ПРОДОВЖУЄТЬСЯ РОБОТА З РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЦЕСУ ПЕРЕДАЧІ ТА ПРИЙОМУ МАЙНА З КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ РАЙОННОЇ РАДИ У ВЛАСНІСТЬ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Нове законодавство – новий формат взаємодії між новоствореними об’єднаними територіальними громадами та новоутвореними районними радами. Наразі ці складні процеси стосуються органів місцевого самоврядування на території всієї країни.

5 січня відбулася робоча зустріч, у якій взяли участь Печенізький селищний голова Олександр Гусаров, голова Чугуївської районної ради Ірина Постнікова, перший заступник селищного голови Юрій Мариненко, секретар ради Лілія Подольська, керуюча справами виконкому Ірина Теперик, начальник відділу юридичного та кадрового забезпечення ради Владислав Лазько.

Метою робочої зустрічі, проведеної в Печенізькій селищній раді, було обговорення подальшої спільної реалізації алгоритму передачі майна, яке перебуває на бухгалтерському обліку центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а також таких структур, як БТІ, центр первинної медико-санітарної допомоги, бібліотечні заклади, краєзнавчий музей, загальноосвітні заклади (ліцеї та НВК), центр дитячої та юнацької творчості, дитячо-юнацька спортивна школа, майновий комплекс, територіальний центр, інші.

Для продовження реалізації селищною радою законодавства у вказаному напрямку найближчим часом буде проведено позачергову сесію селищної ради.