Оголошується КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ – ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРАТОРА відділу юридичного та кадрового забезпечення Печенізької селищної ради

ОГОЛОШЕННЯ

Печенізька селищна рада Чугуївського району Харківської області оголошує КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ – ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРАТОРА відділу юридичного та кадрового забезпечення Печенізької селищної ради.

Вимоги до кандидатів:

1. Громадянство України.

2. Вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, бакалавра за спеціальністю «Правознавство».

3. Вільне володіння державною мовою.

4. Стаж роботи у сфері права не менше трьох років або на посаді державного реєстратора чи виконання функцій державного реєстратора не менше одного року.

5. Успішне проходження спеціальної перевірки діяльності державного реєстратора в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань в порядку здійснення контролю, визначеному Кабінетом Міністрів України (для осіб, які до призначення на посаду державного реєстратора або виконання функцій державного реєстратора виконували функції державного реєстратора, перебуваючи у трудових відносинах з іншим суб’єктом державної реєстрації).

6. Володіння основами діловодства, персональним комп’ютером у режимі користувача.

Термін прийняття документів протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу.

Документи приймаються за адресою: 62801, Харківська область, Чугуївський район, смт Печеніги, вул. Незалежності, 48.

Телефон для довідок: (05765) 6-12-76