НА ТЕРИТОРІЇ ПЕЧЕНІЗЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОЖИВАЄ ЧОТИРИ УЧАСНИКА БОЙОВИХ ДІЙ У ВЕЛИКІЙ ВІТЧИЗНЯНІЙ ТА ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ

КЕРІВНИКИ ЧУГУЇВСЬКОГО РАЙОНУ ТА ПЕЧЕНІЗЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИВІТАЛИ ВЕТЕРАНІВ З ДНЕМ ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ.

Всі четверо: Шкарупета Григорій Савелійович, Коваль Микола Прокопійович, Лапко Олексій Сергійович та Кривошей Василь Іванович брали участь у бойових діях за визволення рідної землі від фашистських загарбників у роки війни.

З того часу минуло 76 років.

Напередодні свята Великої Перемоги на гостину до учасників бойових дій завітали Печенізький селищний голова Олександр Гусаров, перший заступник селищного голови Юрій Мариненко, голова Чугуївської районної ради Ірина Постнікова, голова Чугуївської райдержадміністрації Ігор Волков, голова ветеранської організації громади Володимир Бусяк.

Кожного разу зустрічі з ветеранами проходять, як зі старими добрими друзями. Нинішня зустріч не стала винятком.

Дружній потиск рук, щире спілкування, подарунки й гостинці, настанови керівникам та домовленість обов’язково зустрітися найближчим часом – так пройшло святкове спілкування керівників громади й району з учасниками бойових дій Печенізької громади.

Люди поважного віку – покоління великого душевного гарту, завжди радо зустрічають гостей, з сумом в очах згадують про страшні воєнні роки, розповідають про свою насичену та нелегку долю та діляться мудрістю й досвідом, цікавляться життям Печенізької громади. А ще – передають один одному привіт, вітання з Днем Перемоги й залюбки спілкуються у телефонному режимі.

Ці травневі дні є по-справжньому особливими для всіх: і для ветеранів, і для тих, хто з великою вдячністю й глибокою пошаною ставиться до покоління наших батьків і дідів, які захистили світ від фашизму.

Дякуємо Вам і низький уклін, шановні воїни-визволителі!

Міцного здоров’я вам і тепла від рідних людей!