ГОТУЄМО САНИ ВЛІТКУ. ПЕЧЕНІЖЧИНА ГОТУЄТЬСЯ ДО ОСІННЬО-ЗИМОВОГО ПЕРІОДУ

Сьогодні відбулося засідання місцевого штабу з організації підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2021-2022 років.

Відкриваючи установче засідання штабу селищний голова Олександр Гусаров оголосив про створення місцевого штабу, затвердження його персонального складу та старт підготовчої кампанії до майбутнього осінньо-зимового періоду. Очільник громади наголосив, що ця підготовка має бути якісною і систематичною .

У ході засідання керівники підприємств та установ у сферах житлово-комунального господарства, дорожнього комплексу, освіти, культури, охорони здоров’я доповіли про заходи із запланованого обсягу робіт, найбільш проблемні питання, а також про роботу, що вже зроблена в цьому напрямку.

Підсумовуючи засідання, очільник громади наголосив на дотриманні затверджених планів та графіків робіт з підготовки до осінньо-зимового періоду, своєчасному інформуванні керівництва громади про проблемні питання, що виникають в ході підготовки до осінньо-зимового періоду, та надав керівникам підприємств, установ, організацій відповідні доручення.