Дитсадок Печенізької селищної ради зустрів малят оновленими приміщеннями

Капітально відремонтованим харчоблоком та світлими оновленими приміщеннями зустрів своїх вихованців Печенізький дитсадок №1, яким опікується селищна рада та її голова Юрій Мариненко.

5 вересня дітвора селища Печеніги та сіл Кицівка й Пятницьке, які вже встигли скучити один за одним та за виховательками й нянями, повернулися з канікул до рідного садочка.

Протягом серпня тут проводилися ремонтні роботи. За словами Юрія Мариненка, Печенізького селищного голови, цьогоріч селищна рада здійснила ремонт садочка за кошти селищного бюджету без залучення спонсорських чи батьківських коштів.

Здійснюючи поточний ремонт нашого дитсадка, ми замінили старі вітражні стіни, в кожній групі дитсадка встановили нові мийки, змішувачі, в ясельній групі замінили лінолеум. Придбали повний комплект кухонного приладдя та посуду для всіх груп. – відзначає Юрій Мариненко.

За словами працівників дитсадка, останні декілька років закладу приділяється серйозна увага з боку його засновника – Печенізької селищної ради. Питанням ремонту, постійному оновленню матеріально-технічної бази, щоденним проблемним питанням приділяється першочергова увага.

Протягом року виникає ряд питань матеріально-технічного харакетру, які постійно потрібно вирішувати, і це зрозуміло. Як вихователь та наразі виконуюча обов’язки завідуючої, я будь-коли звертаюся до Юрія Івановича і отримую підтримку та взаєморозуміння. Минулоріч протягом року було вирішено питання повної заміни матраців, ковдр, подушок, постільної білизни. По мірі необхідності вирішуються питання заміни старих водонагрівачів, холодильних, морозильних камер та іншого обладнання. – розповідає в.о. завідувачки Лариса Сазонова. –

Проблем та питань виникає досить багато, і добре, коли можна будь-коли розраховувати на конструктив та взаєморозуміння з боку керівника та депутатського корпусу Печенізької селищної ради, аби дітки нашої громади мали можливість отримувати високу якість дошкільної освіти.