18 ВЕРЕСНЯ ЖИТЕЛІ Й ГОСТІ СЕЛА КИЦІВКА ВПЕРШЕ ВІДЗНАЧИЛИ СВОЄ РОДИННЕ СВЯТО – ДЕНЬ СЕЛА!

Підтримати й привітати кицян зібралися жителі з різних сіл Печенізької громади. Тут, як і на святкуванні в інших селах, можна було зустріти артемівців, печеніжців, новобурлучан, мартівців, приморчан, п’ятничан. Цей гарний початок свідчить про нашу згуртованість як у роботі, так і в відпочинку. Відгуки про започатковане свято найтепліші.

Іменинників-сільчан привітали Олександр Гусаров – Печенізький селищний голова, Дмитро Шенцев – народний депутат України, Ірина Постнікова – голова районної ради.

Для жителів села приготували концертно-розважальну програму, дитячі атракціони, пригостили кулішом, морозивом.

Вручили подарунки родинним парам Морозових Володимира Опанасовича й Віри Петрівни та Оринків Миколи Яковича й Людмили Григорівни, які нещодавно відзначили своє «золоте весілля». Подякували найповажнішій за віком жительці села Дриль Любові Яківні, учаснику бойових дій Лаврику Дмитру Олександровичу. Необхідну в господарстві мотокосу отримала в подарунок від Дмитра Шенцева завідуюча сільським клубом Оксана Петрушенко.

Святкування дня села Кицівка завершило естафету відзначень днів народжень сіл у 2021 році.

Дякуємо всім, хто долучився до організації та підготовки свят в кожному селі Печенізької громади.

Бажаємо, щоб прагнення зробити села й селище Печеніжчини кращими згуртовувало та примножувало взаєморозуміння серед жителів нашої громади.

Божого всім благословення!