17 ЛЮТОГО 2021 ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ПРАВ ДИТИНИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ПЕЧЕНІЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

В її роботі взяли участь секретар селищної ради, заступник голови комісії Лілія Подольська, начальник служби у справах дітей селищної ради, секретар комісії Лілія Мозгова, головний спеціаліст служби у справах дітей Печенізької РДА Аліна Челомбитько, директор Комунального некомерційного підприємства «Центр медико-санітарної допомоги Печенізького району» Олександр Жадан, начальник відділу освіти селищної ради Ольга Кизим, начальник відділу соціального захисту населення селищної ради Маїса Курилко, начальник відділу юридичного та кадрового забезпечення селищної ради Владислав Лазько та начальник СППП Печенізького ВП Чугуївського ВП ГУНП Роман Талашко.

На засідання комісії були винесені два важливі питання щодо розгляду заяв від громадян С. та Л. про надання дозволу на продаж ½ частки автомобіля від імені малолітнього сина, 2015 року народження та надання дозволу на укладення договору купівлі-продажу ½ частки дачного будинку від імені малолітньої доньки 2007 року народження з одночасним оформленням договору дарування частки житла, рівного за площею, що продається, на ім’я малолітньої доньки.

З обох питань члени комісії шляхом обговорення та голосування ухвалили позитивні рішення, а секретар комісії Лілія Мозгова, підсумовуючи засідання, наголосила, що під час розгляду питань комісія діяла виключно з метою інтересів та захисту прав дітей.