ЗАПОБІГТИ. ВРЯТУВАТИ. ДОПОМОГТИ

СЬОГОДНІ – ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО ГЕРОЇВ-РЯТІВНИКІВ!

Напевно, не існує більш небезпечної, відповідальної та важливішої професії, ніж професія рятувальника. Цю професію обіймають непрості люди, люди з великою силою волі, люди, які здатні пожертвувати своїм життям заради життя ближніх, люди, які незважаючи ні на що, готові кинутися на допомогу.

Це ЛЮДИ з великої букви.

Сьогодні рятівники 10-го державного пожежно-рятувального загону, який включає в себе Печеніжчину, Вовчанщину, Зміївщину та Чугуївщину, разом відзначили професійне свято, яке відбулося в Чугуївському культурному центрі «Імідж».

Печенізький селищний голова Олександр Гусаров разом з колегами, головами сусідніх громад Чугуївщини Галиною Мінаєвою, Миколою Семер’яновим, Віктором Соловйовим, Оленою Слабінською, головою районної ради Іриною Постніковою, головою районної державної адміністрації Ігорем Волковим привітали представників колективів рятувальників Чугуївського району.

Олександр Гусаров від усієї Печенізької громади передав найкращі вітання та слова вдячності рятівникам Печенізької 29-ї державної протипожежної рятувальної частини.

Селищний голова вручив колективу печенізьких рятівників сертифікат на 70 тисяч гривень для придбання протипожежного обладнання та спеціального одягу.

Подякою Печенізької селищної ради за сумлінне та високопрофесійне виконання службових обов’язків, особистий внесок у вирішення завдань ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та подій техногенного й природного характеру відзначено:

– Чуприну Елеонору Леонідівну – диспетчера, сержанта служби цивільного захисту;

– Бричку Віктора Петровича – старшого водія, старшого прапорщика цивільного захисту;

– Чучеліна Артема Ігоровича – начальника караулу, капітана служби цивільного захисту;

– Гудима Миколу Леонідовича – водія, прапорщика служби цивільного захисту;

– Бистрицького Олександра Володимировича – пожежного-рятувальника, сержанта служби цивільного захисту.

Шановні рятівники, щиро дякуємо вам! ПЕЧЕНІЗЬКА ГРОМАДА ЗИЧИТЬ ВАМ міцного вам здоров’я, твердості духу, щастя, миру і добра вам і вашим родинам! І, звичайно, якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках, а Бог оберігає вас від негараздів.