ВИЇЗНЕ КОНСУЛЬТУВАННЯ ІЗ ЗЕМЕЛЬНИХ ПИТАНЬ

Кваліфікована та доступна правова допомога селянам, власникам земельних ділянок, – один з пріоритетів роботи системи безоплатної правової допомоги. 8 листопада 2021 року мешканці села Артемівка Печенізької об’єднаної територіальної громади мали змогу отримати безоплатно юридичні консультації за місцем свого проживання не витрачаючи час та кошти на поїздки до міста.

Виїзне консультування селян відбулося в рамках реалізації проекту «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство», яким передбачено надання правової допомоги землевласникам та землекористувачам. Надання консультацій здійснювала фахівчиня відділу «Печенізьке бюро правової допомоги» Чугуївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Любов Чорномор. Усі хто звернувся отримали вичерпні юридичні консультації.

Також серед мешканців села були розповсюджені інформаційні буклети «Спадкування земельного паю», «Правова допомога, що гарантується державою» та календарики з контактною інформацією Чугуївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Крім того, проведена робоча зустріч зі старостою села Артемівка Олександром Чумаком, на якій обговорювалися питання співпраці в наданні правової допомоги мешканцям села.

Печенізьке бюро
правової допомоги