ВІТАЄМО ОЛЬГУ ПЕТРІВНУ КОРСУН З ОТРИМАННЯМ НАГРУДНОГО ЗНАКУ «ВАСИЛЬ СУХОМЛИНСЬКИЙ»

24 червня у Харкові проходила Всеукраїнська стратегічна сесія «Освіта України – 30. Національний технопарк з підвищення якості освіти», яку відкрив міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет та наголосив, що освіта – це конкурентні переваги, це, перш за все, людський капітал, підкреслив, що немає сьогодні сфери в освіті, яку можна оцінити як неважливу».

Міністр також наголосив на тому, що сьогодні питанням освіти приділяється велика увага на найвищому рівні, і є повне порозуміння всіх гілок влади щодо розвитку галузі.

У межах заходу були вручені Державні нагороди, відзнаки Міністерства освіти і науки України. Серед нагороджених освітян області – Корсун Ольга Петрівна, учитель зарубіжної літератури КЗ «Печенізький ліцей ім. Г. Семирадського Печенізької селищної ради.

Шановна Ольго Петрівно, Печенізька громада вітає Вас з отриманням Нагрудного знаку «Василь Сухомлинський»!

Ваш професіоналізм, багаторічна послідовна та наполеглива праця внесли вагомий вклад у розвиток нашої громади, забезпечили повагу серед колег, вихованців та їх батьків. Хай доля шле Вам добро і щастя, міцне здоров’я та достаток, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху. Нехай тепло і затишок родинної оселі надійно захищає Вас від негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років!