ВІТАЄМО НОВОНАРОДЖЕНИХ ЖИТЕЛІВ ПЕЧЕНІЗЬКОЇ ГРОМАДИ!

🎄Рік, що минає, приніс до Печенізького краю радість – в нашу родину з добрими звістками завітав лелека, а разом з радісними новинами – незмірне велике щастя для батьків!

🎄За період з 01 грудня 2020 року по 19 грудня 2021 року в Печенізькій громаді народилося 39 малят, серед них – 22 дівчинки та 17 хлопчиків.

🎄В Печенігах новонароджених – вісімнадцять, в селі Артемівка – троє, в Новому Бурлуці – п’ятеро, в Мартовому – десятеро, в П’ятницькому – один, у Приморському – двоє.

🎄Серед найбільш популярних жіночих імен, обраних батьками: Поліна, Софія, Злата. Для хлопчиків найчастіше батьки обирали імена Олександр і Максим. Серед новонароджених є малюки з рідкісними іменами: Всеволод, Амалія, Стефанія, Гордій, Ян.

______________________________________

🌺Від імені жителів Печенізького краю новонароджених малюків та батьків привітали й вручили подарунки Олександр Гусаров, Лілія Подольська, старости громади Олександр Чумак, Тетяна Костоглодова, Віра Блоха.

_______________________________________

🌈Шановні батьки! Бажаємо, щоб почуття захоплення і любові, яке ви відчуваєте зараз, з роками міцніло і перетворилося на справжню, вірну й самовіддану батьківську любов! Зичимо, аби ваші діти виросли в турботі й стали хорошими людьми – добрими і чуйними, красивими тілом і душею!

Дітворі – радості й теплоти на все довге життя, а всім, хто їх оточує, – терпіння й безмежної любові!