Перші квіти і вітання з жіночим святом!

Приємним сюрпризом стало поздоровлення Печенізького селищного голови Ю. Мариненка з святом весни для активних членів громади представниць прекрасної половини людства. Серед них і депутатський корпус ради, і громадські діячі, і керівники закладів освіти і культури, і підприємці.

Ви – чарівні і прекрасні, ви – наповнюєте навколишній світ радістю і любов’ю, ви – надихаєте нас – чоловіків, на добрі справи, – сказав Юрій Іванович, звертаючись до всіх присутніх у актовій залі селищної ради, де, власне, й проходило привітання. – Завдяки вашій дієвості, завзятості й талановитості в нашому селищі та селах працюють організації і підприємства, проходять заходи – одним словом – кипить і вирує життя! Спасибі вам за все, що робите, за те, що поряд, за вашу красу і ласку.

До селищного голови зі словами вітань приєдналися депутати селищної ради Сергій Курочкін та Олександр Мозговий.

Всім присутнім жінкам з найщирішими побажаннями обранці вручили квіти та цукерки. В свою чергу, жінки дякували селищному голові за увагу, відзначаючи, що це перші привітання зі святом 8 березня цієї весни.

Нехай у вас, шановні наші, завжди буде добрий настрій, нехай супроводжує удача в усіх починаннях, нехай кожен день приносить радісні новини та подарунки долі, – бажав Печенізький селищний голова. – Зі святом весни!

Продовжувався день пленарним засіданням чергової сесії селищної ради, де розглядалися нагальні питання порядку денного. Також Юрій Іванович запросив загал депутатів на святковий концерт у РБК та на народні гуляння Масляної.

Тиждень видався щедрим на свята і дуже добре, що у нас заклалася традиція відзначати їх разом з нашими виборцями. Тож, спасибі за роботу і до зустрічі на заходах, – сказав Юрій Іванович, закриваючи засідання.