ВІДКРИТИЙ ТУРНІР З ВОЛЕЙБОЛУ ЗІБРАВ УСІХ БАЖАЮЧИХ ЖИТЕЛІВ ПЕЧЕНІЗЬКОЇ ГРОМАДИ

20 березня 2021 року на базі Печенізького ліцею пройшли змагання з волейболу, учасниками яких стали п’ять команд з Печенізької громади: с.Артемівка, с.Мартова, «Фаворит» (смт Печеніги), «МНС» (Печеніги) та команда 11 класу Печенізького ліцею.

Змагання проводилися з дотриманням протиепідемічних вимог.

Із першого туру на волейбольному майданчику розгорнулася запекла боротьба за призові місця, в ході якої виділялися своєю майстерністю команди с. Артемівка та «Фаворит» (смт Печеніги), вони й захопили лідерство у змаганнях. Тож матч між цими командами практично виявився битвою за перше місце.

Сама гра проходила в напруженій та цікавій боротьбі і переможця виявив тільки крайній розіграш м’яча, в підсумку якого перемогу здобула команда «Фаворит» (смт Печеніги), яка фактично забезпечила собі перше місце, хоча в крайньому турі змагань їй добряче попсували нерви гравці команди «МНС» (Печеніги).

Після фінального свистка головний суддя змагань підбив підсумки, в результаті яких команди розподілили місця: «Фаворит» (смт Печеніги) – перше місце, с. Артемівка – друге місце, с. Мартова – третє місце, «МНС» (Печеніги) – четверте місце, команда 11 класу Печенізького ліцею – п’яте місце.

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами, а команди які посіли четверте та п’яте місця – дипломами за участь.