ВІД МАЛИХ МІКРОГРАНТІВ ДО ВЕЛИКИХ ІНВЕСТИЦІЙ: НАВЧАЄМОСЯ, СПІВПРАЦЮЄМО, ДОСЯГАЄМО РЕЗУЛЬТАТІВ!

«МУЗИКА МАЄ ЗВУЧАТИ, КУЛЬТУРА МАЄ ОБ’ЄДНУВАТИ!»

Саме такий мікропроект представила Печенізька районна жіноча громадська організація «БЕРЕГИНЯ» для участі в конкурсі мікрогрантів по втіленню ідей щодо вирішення проблем в громадах на запрошення Чугуївської міськрайонної громадської організації «Чугуївська правозахисна група».

Участі в гранті передувало навчання, організоване Чугуївською правозахисною групою для представників громадських організацій, під час якого було розроблено дорожню карту реформ в різних напрямках, в тому числі, в напрямку розвитку культури в громаді. Як результат – підготовка й реалізація мікропроєкту «МУЗИКА МАЄ ЗВУЧАТИ, КУЛЬТУРА МАЄ ОБ’ЄДНУВАТИ!».

Суть проекту «Музика має звучати, культура має об’єднувати» – придбання музичного та звукового обладнання, яке дасть змогу організовувати та проводити в сучасному форматі цікаві культурні заходи у сільському населеному пункті громади – селі Приморське та покращить рівень їх підготовки й організації.

Завдяки мікрогранту та співпраці Печенізької селищної ради, громадської організації «Берегиня» та Чугуївської правозахисної групи сільський клуб села Приморського Печенізького району матиме новеньке музичне та звукове обладнання. До цієї необхідної селу Приморському справи громадською організацією було долучено мецената й спонсора, який залюбки відгукнувся в питанні придбання світломузичного обладнання.

Загальна вартість проекту – 13 тис. грн.

Конкурс мікрогрантів проведено Чугуївською міськрайонною громадською організацією «Чугуївська правозахисна група» в рамках програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.