В щедрий вечір щедрівники віншували миру й добра Печенізькій громаді та всій Україні!

В переддень Старого Нового року, із колядками, щедрівками та величальними піснями до Печенізької селищної ради завітали гарні гості: настоятель Свято-Преображенського храму протоієрей Іоан з матушкою Світланою, представниці фольклорного ансамблю «Криниця» та учасниці громадської організації «Клуб любителів прекрасного» на чолі з Ніною Федорівною Пановою, а також молоді й активні матусі Оксана Дроздова із сином Юрком та Дарина Походенко з донькою Софійкою.

На щедрувальників, які завітали із щирими побажаннями до селищної ради, цього дня вже зранку під ялинкою чекали смачні гостинці.

Печенізький селищний голова Юрій Мариненко разом з колективом селищної ради святкового надвечір’я зустрічали щедрувальників і на центральній площі селища Печеніги, де біля головної ялинки громади приймали віншування для всієї Печенізької громади та кожного її жителя.

Театралізоване святкове дійство проходило за українськими традиціями.
Під спів новорічних щедрівок веселі щедрувальники в яскравих обрядових костюмах з побажаннями щастя, добра, Божого благословення побажали Щедрого вечора, доброго здоров’я та добробуту у новому році. Море позитиву, енергії подарували вони усім присутнім.

Юрій Мариненко від імені громади та депутатського корпусу, разом з колективом подякували гостям за позитив, тепло, гарний настрій, щирі побажання, адже, за народними повір’ями, те, що побажають щедрувальники, обов`язково має здійснитись у новому році.

Тож нехай всі найкращі побажання для нашої Печенізької громади, кожного її жителя і всієї України обов’язково здійсняться!
Миру, достатку, здоров’я та злагоди в кожен дім, рідна Печенізька громадо!