РІШЕННЯ, ПРИЙНЯТІ 12 СЕСІЄЮ ПЕЧЕНІЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ 8 СКЛИКАННЯ, Є ВАЖЛИВИМИ, АКТУАЛЬНИМИ Й СВОЄЧАСНИМИ

ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ЗАБАЗПЕЧЕННЯ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ТА РОЗВИТКУ ПЕЧЕНІЗЬКОЇ ГРОМАДИ.

У роботі чергової сесії, яка відбулася 31 серпня 2021 року, взяли участь 17 депутатів селищної ради та Печенізький селищний голова Олександр Гусаров. У підготовці проектів рішень, аналітичних та доповідних записок були задіяні фахівці структурних підрозділів селищної ради.

Депутатським корпусом внесено зміни до бюджету селищної ради, продовжено термін дії контракту з директором комунального закладу «Печенізький ліцей ім.Г.Семирадського» Оксаною Помиляйко, директором комунального закладу «Печенізька дитячо-юнацька спортивна школа» Печенізької селищної ради Харківської області дитячо-юнацької спортивної школи Анатолієм Киценком, затверджено розпорядження про призначення Ольги Гриценко на посаду директора комунального закладу «Новобурлуцька гімназія Печенізької селищної ради Харківської області».

Одностайно підтримано рішення про розробку стратегічно важливого документу – Стратегії розвитку Печенізької територіальної громади.

Депутатами затверджено Програму економічного і соціального розвитку Печенізької селищної ради на 2022-2024 роки, Програму благоустрою населених пунктів Печенізької селищної ради на 2022-2024 роки.

Серед важливих питань, підтриманих народними обранцями – затвердження Програми «Соціальний автобус Печенізької селищної ради» на 2021-2024 роки, Програми профілактики злочинності на території Печенізької селищної ради на 2022 – 2024 роки.

Слід зазначити, що жителі громади наразі активно подають заяви разом з відповідною документацією щодо оформлення земельних ділянок, розташованих на території Печенізької селищної ради, як в межах, так і поза межами населених пунктів. Тому більшість рішень, які протягом сесії розглянуто та відповідно до чинного законодавства прийнято депутатами селищної ради, стосуються земельних відносин.

Більш, ніж сто прийнятих рішень. За кожним з них – жителі громади, окремі сімї, трудові колективи й громада в цілому.

Працюємо далі.