РАЗОМ З ОБЛАСНОЮ РАДОЮ ВИВЧАЄМО МОЖЛИВОСТІ НАБЛИЖЕННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ ДО ГРОМАДЯН

Одна з ключових функцій органів місцевого самоврядування та один з головних напрямків розвитку – наближення адміністративних послуг до громадян. В Центрі надання адміністративних послуг, який працює в Печенізькій селищній раді, сьогодні надається 196 послуг. Працюємо над розширенням їх переліку.

Сьогодні в селищній раді за «круглим столом» відбулося спілкування за участі Олександра Гусарова – Печенізького селищного голови, Валерії Мураєвої – заступника голови Харківської обласної ради, директора КП «Харківські обласні комунікаційні системи» Антона Солопіхіна, секретаря селищної ради Лілії Подольської, начальника відділу ЦНАП Наталії Швець.

Питання, над яким працювали під час наради, – ініціатива впровадження на території Харківщини пілотного проєкту створення Єдиного Електронного Сервісу, до якого запрошують долучитися територіальні громади, в тому числі, Печенізьку.

В результаті реалізації проєкту, який у такому масштабі буде перший в Україні, очікується не тільки створення зручного комунікаційного простору для усіх громад. Йдеться про вдосконалення системи надання адміністративних послуг у контексті реформи диджитилізації.