Питання благоустрою в громаді, утримання сіл та селища в чистоті, вдосконалення системи збору відходів – над цим працюють комунальні підприємства «Джерело» й «Аква та Печенізька селищна рада

Питання благоустрою в громаді, утримання сіл та селища в чистоті, вдосконалення системи збору відходів – над цим працюють комунальні підприємства «Джерело» й «Аква та Печенізька селищна рада.

Робочу нараду із вказаних питань провів селищний голова Олександр Гусаров. Господарські питання обговорювали разом з першим заcтупником селищного голови Юрієм Мариненком, старостою села Мартове Тетяною Костоглодовою та директором комунального підприємства «Аква» Володимиром Петрушенко на території багатоквартирного містечка в селі Мартове.

Активізація роботи по укладенню договорів комунальників з населенням, організоване та регулярне вивезенням твердих побутових відходів – одне з господарських питань, з яких почав свою роботу новопризначений керівник комунального підприємства «Аква» Володимир Петрушенко. І вже від початку цієї роботи лише за 10 днів заключено 85 нових договорів, а це – крок до покращення благоустрою та фінансової діяльності госпрозрахункового підприємства.

Використання коштів екологічного податку для придбання з бюджету селищної ради 15 контейнерів та 15 урн – це лише початок роботи й один із напрямків вдосконалення системи благоустрою. Наразі в Мартовому біля багатоповерхівок облаштовано контейнерний майданчик, звідки комунальниками регулярно буде вивозитися сміття. Контейнер також встановлено біля дитсадка.

Триває робота по впорядкуванню місць збору сміття та наведенню порядку в громаді.