ПРОДОВЖУЄТЬСЯ РОБОТА З ОБГОВОРЕННЯ СТРАТЕГІЧНОГО ПЛАНУВАННЯ РОЗВИТКУ ПЕЧЕНІЗЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

ЖИТЕЛЯМ СЕЛА МАРТОВЕ ПРЕЗЕНТОВАНО РЕЗУЛЬТАТИ проведеного соціологічного опитування місцевих жителів та соціально-економічний аналіз Печенізької громади.

✅Зробити процес розробки Стратегії розвитку Печеніжчини максимально відкритим та залучити до її розробки максимальну кількість мешканців громади. З цією метою проводимо зустрічі з жителями громади. Розпочали з села Мартове.

✅Обговорення відбулося за участю Олександра Гусарова – Печенізького селищного голови та Ірини Постнікової – голови Чугуївської районної ради. Напрацювання та розробки Стратегії представили фахівці відділу економічного розвитку селищної ради Тетяна Гутовець та Олена Ярішова.

☑Мартівчанам, які зацікавилися та долучилися до запропонованого заходу, були представлені результати проведеного соціологічного опитування місцевих жителів щодо умов життя та якості послуг!

‼️Таке дослідження проводилося ВПЕРШЕ👆 на Печеніжчині за всю історію її існування!

☑Опитування охопило 11% домогосподарств Печенізької громади.

✅ Також ВПЕРШЕ було презентовано результат кількамісячного дослідження, яке було проведено за участі міжнародних та вітчизняних експертів – «Соціально-економічний аналіз Печенізької громади».

☑Мартівчан проінформовано про цілі, завдання та очікувані результати від проведення аналітичної роботи та перспективного планування із використанням кращого досвіду у сфері прогнозування економічного і соціального розвитку.

☑Оскільки розвиток туризму в громаді та власне в Мартовому займає і в майбутній дорожній карті розвитку Печеніжчини займатиме одну з головних позицій, в цьому контексті мартівчани та представники бізнесу висловили свої думки з приводу уваги влади, громадськості й бізнесу до прибережної зони та облаштування громадських місць.

☑Зустріч очільників Печенізької громади та Чугуївського району й фахівців з мартівчанами не обмежилася спілкуванням щодо головного питання порядку денного – розробки Стратегії громади.

☑Було порушено ряд питань, серед яких благоустрій, розширення торговельної мережі, взаємодія влади й бізнесу, а також інші питання, в тому числі, особистого характеру.

‼️ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ПЕЧЕНІЖЧИНИ!‼️

✅Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який хоче долучитись до публічного громадського обговорення, з приводу стратегічних напрямів та цілей, що визначені у майбутньому документі – Стратегії розвитку нашої громади.

✅Під час консультацій, спрямованих на знайомство з вашою думкою стосовно проєкту документа, ми розраховуємо на ваші зауваження, коментарі та пропозиції. Вони дозволять доповнити або розширити пропозиції щодо можливих напрямків розвитку громади, включаючи конкретні проєктні ідеї.

✅У результаті спільної роботи територіальна громада отримає документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність та стратегічно розподілити ресурси.

📌ЗАХОДЬТЕ ЗА ЦИМ ПОСИЛАННЯМ НА НАШУ СТОРІНКУ «Стратегія розвитку Печеніжчини»:

https://www.facebook.com/groups/289650712587297

✅Кожен з вас має унікальну можливість подати власну пропозицію та представити своє бачення стратегічного розвитку Печенізького краю.

💛ДОЛУЧАЙТЕСЯ ДО ЗАГАЛЬНОЇ СПРАВИ ОБГОВОРЕННЯ МАЙБУТНЬОГО НАШОЇ ГРОМАДИ.💙