Повідомлення про оприлюднення

Печенізька селищна рада Печенізького району Харківської області повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2018 рік по Печенізькій селищній раді» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Проект спрямований на розширення бази оподаткування, задоволення потреб громадян та суб’єктів підприємницької діяльності в здійсненні господарської діяльності та захисті їх законних прав та інтересів, залучення додаткових коштів до селищного бюджету.

Зауваження та пропозиції до проекту рішення Печенізької селищної ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2018 рік по Печенізькій селищній раді» приймаються в письмовому або електронному вигляді протягом одного календарного місяця з дня його оприлюднення за адресою: 62801, пров. Б. Хмельницького, 2, смт. Печеніги, Печенізького району, телефон 6-13-85, 6-12-70, на електронну адресу виконавчого комітету Печенізької селищної ради  pechenegipossovet@ukr.net в мережі Інтернет.

За посиланням можна ознайомитися з Проектом регуляторного акта «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2018 рік по Печенізькій селищній раді