Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Печенізьке комунальне підприємство «Джерело» повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акту «Про затвердження тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів) для абонентів Печенізького КП «Джерело» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.
Стислий зміст проекту: даний регуляторний акт встановлює розмір сплати за подвірний вивіз ТПВ для населення сіл Приморське, Кицівка, П’ятницьке та для населення смт. Печеніги з установкою контейнера Печенізького КП «Джерело».

Зауваження та пропозиції до проекту рішення Печенізької селищної ради «Про затвердження тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів для абонентів Печенізького КП «Джерело» приймаються в письмовому або електронному вигляді протягом одного календарного місяця з дня його оприлюднення Печенізьким комунальним підприємством «Джерело» за адресою: 62801, вул. Б. Хмельницького, 1, тел. 6-18-14, 6-18-73, 6-13-70 або на електронну адресу djerelop@ukr.net  та Печенізькою селищною радою за адресою: пров. Б.Хмельницького, 2, тел.6-13-85, 6-12-70 або на електронну  адресу  pechenegi-possovet@ukr.net .

З аналізом регуляторного впливу  можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Печенізької селищної ради за посиланням pechenegi.rada.today.

Начальник КП «Джерело» Рєзнікова Л. Ф.

ПРОЕКТ Про затвердження тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів  для абонентів  КП «Джерело»