ОЛЕКСАНДР ГУСАРОВ: ПРЯМА МОВА

СЬОГОДНІ В ПЕЧЕНІЗЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛАСЯ ЗНАЧНА ПОДІЯ!

35 ДОНОРІВ ПОДАРУВАЛИ НАДІЮ НА ЖИТТЯ ТИМ, ХТО ЦЬОГО ПОТРЕБУЄ!

35 чоловік, жителів Печенізької громади, здали майже 16 літрів крові!

Серед донорів цього дня в центрі первинної медико-санітарної допомоги можна було побачити працівників лікарні, селищної ради, закладів освіти, казначейства, енергетиків, рятівників служби з надзвичайних ситуацій, пенсіонерів, чоловіків та жінок різного віку.

Донори відгукнулися на запрошення та прийшли до лікарні, маючи одну спільну мету: стати донором крові заради здоров’я та життя інших, тих, хто потребує цього найбільше. Деякі донори долучилися до рятування життів цілими родинами.

Потреба у переливанні крові виникає в Україні щомиті. Багато пацієнтів в нашій державі, – і діти, й дорослі чекають на порятунок, і саме донорська кров може допомогти їм одужати! За даними Міністерства охорони здоров’я, одна донація рятує три людських життя.

Пропагуючи донорство в Печенізькій громаді, ми разом з депутатським корпусом ради, центром первинної медико-санітарної допомоги на чолі з директором Олександром Жаданом, Харківським обласним центром служби крові та донорами громади відновили проведення дня донора.

Від усієї Печенізької громади дякуємо: Олександру та Валентині Добрянським, Галині та Марині Мелентьєвим, Володимиру та Світлані Савраням, Олександру та Альоні Бойкам, Любові Коросташевець, Наталії Бондаренко, Анатолію Дворникову, Юлії Сопельник, Сергію Максименку, Володимиру Протопопову, Олені Чупріні, Володимиру Рогулі, Анатолію Доннику, Юрію Білоусу, Оксані Ельшейдт, Леву Панченку, Юрію та Олександру Бистрицьким, Віталію Житеньову, Олександру Данильченку, Миколі Сіргієнку, Валентині Лизогуб, Людмилі Винник, Валентині та Елеонорі Чупринам, Віті Подорожній, Євгену Штаньку, Ірині Шабалтас, Дмитру Руденку, Олександру Шевченку, Анатолію Калашнику.

Дякуємо й тим, хто прийшов до лікарні, аби здати кров, але за лікарськими рекомендаціями, у зв’язку зі станом здоров’я не зміг цього зробити.

Дорогі наші донори! Нехай те добро, яке Ви подарували іншим, повернеться до Вас сторицею.

МИ ВІДНОВИЛИ ВАЖЛИВУ СПРАВУ – ДОНОРСТВО У ПЕЧЕНІЗЬКІЙ ГРОМАДІ!

А це, без перебільшення, один з найголовніших напрямків, який вартий першочергової уваги та яким буде опікуватись Печенізька селищна рада 8 скликання.