Об’ява

Шановні громадяни!

Прохання до всіх землевласників та землекористувачів сплатити земельний податок (орендну плату) за 2021 рік, за земельні ділянки, що перебувають у Вашій власності або користуванні.

ТЕРМІН СПЛАТИ ПОДАТКІВ ЗА ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ

ЗАКІНЧИВСЯ 31 СЕРПНЯ 2021 РОКУ

Отримати повідомлення та квитанцію на сплату податку та орендної плати можна в Печенізькій селищній раді або в старостаті за місцем розташування земельної ділянки.

Сплатити земельний податок можна в будь-якому відділенні банку або «Укрпошти».

Зясувати всі питання, що стосуються нарахування, надання пільг та сплати за землю, можна в земельному відділі Печенізької селищної ради, за адресою: смт Печеніги, вул. Незалежності, 48 (1 поверх, кабінет № 6) або в старостаті за місцем знаходження земельної ділянки, а також зателефонувавши за номерами телефонів селищної ради: 6-12-70, 6-12-76

НАГОЛОШУЄМО, ЩО ПРОСТРОЧЕННЯ ВСТАНОВЛЕНИХ СТРОКІВ СПЛАТИ ЗЕМЕЛЬНОГО ПОДАТКУ (ОРЕНДНОЇ ПЛАТИ ЗА ЗЕМЛЮ) ТЯГНЕ ЗА СОБОЮ НАРАХУВАННЯ ПЕНІ!

ПАМ’ЯТАЙТЕ, що від вашого розуміння, соціальної відповідальності та дотримання вимог чинного законодавства, залежать соціальні виплати, благоустрій громади, утримання закладів освіти, культури, охорони здоров’я та забезпечення життєдіяльності громади.

Земельний відділ Печенізької селищної ради