АРТЕМІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ОТРИМАВ НОВІ НОУТБУКИ

Сьогодення диктує нові правила не лише щодо організації освітнього процесу в умовах дистанційного навчання, а й взагалі – викладання навчальних предметів з використанням сучасних технологій. З метою якісної організації дистанційної освіти в межах реалізації національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю» Міністерства освіти та науки України та Міністерства цифрової трансформації України на умовах співфінансування з місцевого бюджету в розмірі 10 % для Артемівського ліцею було придбано 3 ноутбуки загальною вартістю 56 тис. грн.

Педагогічний колектив ліцею креативний, творчий, активно використовує у своїй роботі сучасні технології для організації освітнього процесу.

Вчителі продемонстрували можливості використання нових ноутбуків у дистанційному навчанні та навіть можливість перегляду фільмів у форматі 3D, використання у роботі віртуальної дошки PADLET, яка дозволяє, працюючи на різних пристроях або віддалено, вчителю у реальному часі бачити роботу учнів, редагувати та оцінювати її.

Для вивчення математики вчителі закладу використовують сучасний освітній електронний контент MATIFIC, який охоплює навчальну програму з математики та дає учням можливість опанувати матеріал в ігровій формі, стимулюючи при цьому мислення, а це є кроком для успішного складання ЗНО з математики у подальшому.