ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації на місцевому рівні:

ПОВІДОМЛЕННЯ
про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації на місцевому рівні:

«Детальний план території земельної ділянки на території Печенізької селищної ради за межами населеного пункту Печенізького району Харківської області для розміщення бази відпочинку»

1. Інформація про мету, склад та зміст містобудівної документації:

Детальний план території розроблений з метою організації та розміщення бази відпочинку, згідно пропозицій наданих замовником на земельній ділянці, що належить ПСП «Віроніка» на підставі договору оренди № 1033 від 17.10.2003 року, зареєстрованого у Книзі державної реєстрації договорів оренди землі від 04.10.2003 року № 23 у відповідності до державних будівельних норм, стандартам і правилам;

Загальна площа проектної території, що розглянута Детальним планом: 1,5 га, в тому числі із земель лісового фонду площею 1,43 га та земель запасу площею 0,07 га.

2. Відомості про замовника та розробника Детального плану та підстави для його розроблення:

Замовник Детального плану території: Печенізька районна державна адміністрація (Код ЄДРПОУ: 23147527) Адреса: 62801, Харківська обл., Печенізький р-н, селище міського типу Печеніги, ВУЛИЦЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, будинок 48.

Розробник Детального плану території: ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО “ТК АРКАДА” (код ЄДРПОУ: 42335114 (Офіс: 62416, Харківська обл., Харківський р-н, селище міського типу Пісочин, ВУЛИЦЯ ТРАНСПОРТНА, будинок 116, квартира 17).

Підстава розроблення:

Розпорядження Печенізької районної державної адміністрації від 30 жовтня 2020 року № 188 «Про розроблення детального плану території земельної ділянки, що знаходиться на території Печенізької селищної ради, за межами населеного пункту Печенізького району Харківської області».

3. Інформація про місце і строки ознайомлення з проектом детального плану

Ознайомитись з матеріалами можливо у приміщенні Печенізької селищної ради Чугуївського району Харківської області за адресою: 62801, Харківська обл., Печенізький р-н, селище міського типу Печеніги, ПРОВУЛОК БОГДАНА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО, будинок 2

Телефон для довідок: 057-656-12-76

Строк ознайомлення з проектом детального плану: з 11.12.2020 р. по 11.01.2021р. (30 днів)

  1.  Інформація про посадову особу органу місцевого самоврядування, відповідальну за організацію розгляду пропозицій:

Посадова особа апарату виконавчого комітету Печенізької селищної ради Харківської області, відповідальна за організацію розгляду пропозицій громадськості – секретар Печенізької селищної ради Подольська Лілія Євгеніївна.

5.  Відомості про строк подання і строк завершення розгляду пропозицій:

  • строк подання пропозицій до проекту детального плану: 30 днів з дня опублікування Повідомлення у друкованих засобах інформації;
  • місце подання пропозицій: у письмовій формі на адресу Печенізької селищної ради Харківська обл., 62801, Харківська обл., Печенізький р-н, селище міського типу Печеніги, ПРОВУЛОК БОГДАНА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО, будинок 2.

Громадськість – одна чи більше фізичних або юридичних осіб, їх об’єднання, організації або групи, зареєстровані на території, на яку поширюється дія документа стратегічного планування (Закон «Про стратегічну екологічну оцінку»). Відповідно до Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555, пропозиції (зауваження) можуть подаватися в письмовій та/або усній формі під час громадських слухань із внесенням їх до протоколу громадських слухань. Письмові пропозиції подаються під час громадського обговорення протягом строків, надання пропозицій. Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи.

Анонімні пропозиції не розглядаються.

6. Інформація про дату, час і місце проведення громадських слухань:

Дату, час і місце проведення громадських слухань проекту детального плану визначити розпорядженням селищного голови щодо проведення громадських слухань проекту детального плану з урахуванням вимог Постанови Кабінету Міністрів України «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARSCoV-2» від 20.05.2020 № 392», рішень регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області в рамках послаблення протиепідемічних заходів, а також ст. 1 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» в частині визначення терміну «громадськість», але не раніше 10 днів з дня оприлюднення проекту детального плацу/