ПЕЧЕНІЗЬКА СЕЛИЩНА РАДА РОЗШИРИЛА ПЕРЕЛІК НАДАННЯ ПОСЛУГ ЖИТЕЛЯМ ГРОМАДИ!

ДЛЯ ОТРИМАННЯ СВІДОЦТВА ПРО НАРОДЖЕННЯ, СВІДОЦТВА ПРО СМЕРТЬ, СВІДОЦТВА ПРО РЕЄСТРАЦІЮ ШЛЮБУ ВІДТЕПЕР НЕ ПОТРІБНО ЇХАТИ ДО ЧУГУЇВСЬКОГО ВІДДІЛУ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ГРОМАДЯНСЬКОГО СТАНУ.
ЦІ ПОСЛУГИ ВИ МОЖЕТЕ ОТРИМАТИ У ПЕЧЕНІЗЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ.

Для цього Печенізькою селищною радою придбано та встановлено спеціальне програмне забезпечення, отримано бланки суворої звітності, спеціаліст селищної ради пройшла відповідну фахову підготовку.

Печенізький селищний голова Юрій Мариненко зазначає, що необхідність у наданні таких послуг тут, у громаді, була дуже нагальною і над цим питанням селищна рада працювала відтоді, як було реорганізовано Печенізький РАГС.

Разом з депутатським корпусом було прийнято рішення та виділено кошти для ремонту окремого приміщення в будівлі селищної ради, проведено роботу по забезпеченню засобами безпеки для зберігання відповідних документів.

– Питання виявилося не з тих, що можна вирішити дуже швидко. Для запуску цієї функції потрібно було тривалий час попрацювати. І ми радіємо, що нарешті нам вдалося вирішити це важливе для наших людей питання. Відзначу, що послуга з отримання свідоцтва про народження та свідоцтва про смерть є безкоштовною. Для отримання ж свідоцтва про реєстрацію шлюбу необхідно сплатити державне мито в сумі 85 копійок, – говорить Юрій Мариненко.

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ПЕЧЕНІЗЬКОЇ ГРОМАДИ!

НАРОДЖУЙТЕ ДІТЕЙ, РЕЄСТРУЙТЕ ШЛЮБИ!

І НЕХАЙ В КОЖНІЙ РОДИНІ ВСІ БУДУТЬ ЖИВІ ТА ЗДОРОВІ!

ТЕЛЕФОН ДЛЯ ДОВІДОК: 6-12-70.