31 липня 2020 року під головуванням Юрія Мариненка – Печенізького селищного голови, відбулося пленарне засідання LХІV сесії селищної ради VIІ скликання

Пленарному засіданню передувало детальне вивчення постійними комісіями селищної ради питань, внесених до Порядку денного сесії.

Депутатським корпусом заслухано звіт про виконання селищного бюджету за перше півріччя 2020 року, про що доповідала Наталія Трушкіна, спеціаліст-головний бухгалтер селищної ради.

Депутатами колегіально обговорено та одноголосно прийнято рішення про внесення змін до селищного бюджету у зв’язку із терміновою необхідністю придбання комп’ютерного обладнання для роботи лікарів: невропатолога, гінеколога, хірурга, педіатра, отоларинголога, психіатра й стоматологів, які працюють в Печенізькому районі.

Рішенням сесії було встановлено ставки та пільги із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2021 рік по Печенізькій селищній раді.

Також депутатським корпусом розглянуто та прийнято позитивні з наступних питань:

  • Про організацію та проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення
  • побутових відходів на території населених пунктів Печенізької селищної ради
  • Про передачу із комунальної власності територіальної громади смт.Печеніги, П’ятницьке, с.Кицівка, с.Приморське в господарське відання Печенізького КП «Джерело» насосу V1800С із стабілізатором
  • Про звіт начальника Печенізького комунального підприємства «Джерело» про стан фінансово-господарської діяльності підприємства за І квартал 2020 року

Окрім того, відповідно до чинного законодавства прийнято рішення щодо оформлення земельних ділянок, розташованих на території селищної ради в межах населених пунктів. Депутатами надано згоду на прийняття у комунальну власність Печенізької селищної ради з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення.

Серед питань, розглянутих під час сесії, позитивно вирішено питання, які стосувалися роботи Центру надання адміністративних послуг, а саме: затверджено зразки бланків заяви-опису справи та листа проходження справи в Центрі надання адміністративних послуг Печенізької селищної ради, затверджено інформаційні й технологічні картки ЦНАПу Печенізької селищної ради та затверджено графік прийому суб’єктів звернення ЦНАП Печенізької селищної ради.