19 листопада ВІДБУВСЯ «КРУГЛИЙ СТІЛ» НА ТЕМУ «ІНФОРМУВАННЯ ПРО ПОСЛУГИ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ ТА ПОПУЛЯРИЗАЦІЯ РОБІТНИЧИХ ПРОФЕСІЙ»

Печенізьку громаду під час «круглого столу» представляли Печенізький селищний голова Олександр Гусаров, директор Печенізької районної філії Харківського обласного центру зайнятості Любов Гремяк та роботодавці – директор ТОВ «Агромарт» Олександр Запорозький, ФОП Безхутра Олена.

На початку заходу для учасників директор Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості Роман Кірянов провів екскурсію навчально-виробничими майстернями закладу освіти, де проходить навчання слухачів за професіями сфер металообробної промисловості та машинобудування, будівельного напряму, сільськогосподарського виробництва та сфери послуг.

Під час проведення Круглого столу були обговорені наступні питання: презентація професій та короткотермінових курсів цільового призначення, за якими проводиться навчання в Центрі; підвищення кваліфікації за ваучером; дуальна форма навчання; професійне навчання під замовлення роботодавця і громад; розробка навчальних курсів під потреби громад тощо.

Під час засідання «круглого столу» Олександр Гусаров поділився враженнями від надсучасної матеріально-технічної бази Центру, вийшов з пропозицією щодо ліцензування нової професії «рибовод».

За ефективну співпрацю Почесною грамотою було відзначено Печенізького селищного голову Олександра Гусарова.

Було підписано трьохсторонню угоду про співпрацю між Харківським обласним центром зайнятості, Печенізькою РФ ХОЦЗ та Печенізькою селищною радою.

За результатами обговорення було досягнуто домовленостей про подальшу співпрацю та визначено основні напрями роботи в цьому напрямку.

Любов Гремяк – директор Печенізької районної філії Харківського обласного центру зайнятості