10 ПОРАД, ЯК ЗАХИСТИТИ ВІД COVID-19 СВОЇХ ПРАЦІВНИКІВ

  • Робоче місце ваших працівників повинно бути чистим: поверхні та предмети слід регулярно протирати дезінфікуючими засобами
  • Працівники повинні регулярно та ретельно мити руки
  • Забезпечити дозатори для дезінфеуції рук на видних місцях, а також створіть доступні місця, де співробіткики можуть мити руки водою із милом
  • Памятайте про особистий простір ваших працівників
  • Відправляючи співробітника у відрядження в іншу країну, спочатку ознайомтися із правилами подорожей
  • ваші працівники повинні дотримуватися місцевих обмежень щодо поїздок та відвідувань масових заходів
  • якщо працівник відчуває перші ознаки застуди, йому слід залишитися вдома
  • у випадку, якщо під час перших ознак застуди, працівнику необхідно бути на робочому місці, йому потрібно користуватися захисною маскою. Змінювати її слід щодві години або як тільки маска стає вологою
  • переконайтися, що у вас є закриті сміттєві контейнери для утилізації використаних одноразових серветок та масок
  • популяризуйте віддалену роботу онлайн

Інформація з сайту Центра громадського здоров’я МОЗ України

 

Печенізький районний відділ головного
управління держпродспоживслужби
в Харківській області