10 ПОРАД, ЯК ЗАХИСТИТИ ВІД COVID-19 СВОЇХ ПРАЦІВНИКІВ
- Робоче місце ваших працівників повинно бути чистим: поверхні та предмети слід регулярно протирати дезінфікуючими засобами
- Працівники повинні регулярно та ретельно мити руки
- Забезпечити дозатори для дезінфеуції рук на видних місцях, а також створіть доступні місця, де співробіткики можуть мити руки водою із милом
- Пам’ятайте про особистий простір ваших працівників
- Відправляючи співробітника у відрядження в іншу країну, спочатку ознайомтися із правилами подорожей
- ваші працівники повинні дотримуватися місцевих обмежень щодо поїздок та відвідувань масових заходів
- якщо працівник відчуває перші ознаки застуди, йому слід залишитися вдома
- у випадку, якщо під час перших ознак застуди, працівнику необхідно бути на робочому місці, йому потрібно користуватися захисною маскою. Змінювати її слід щодві години або як тільки маска стає вологою
- переконайтися, що у вас є закриті сміттєві контейнери для утилізації використаних одноразових серветок та масок
- популяризуйте віддалену роботу онлайн
Інформація з сайту Центра громадського здоров’я МОЗ України
Печенізький районний відділ головного
управління держпродспоживслужби
в Харківській області