ЗМІСТОВНА КАВА З СЕЛИЩНИМ ГОЛОВОЮ» – НОВИЙ ФОРМАТ ВЗАЄМОДІЇ З МОЛОДДЮ

З метою активної взаємодії та діалогу молоді з місцевою владою, активізації підприємницької та громадської ініціативи серед молоді було започатковано новий формат зустрічей «Змістовна кава з селищним головою».

07 жовтня 2021 року за філіжанкою запашної кави відбулася перша зустріч селищного голови Олександра Гусарова із активною молоддю з різних куточків Печенізької громади.
«Для мене дуже важливо бачення нашої молоді подальшого розвитку Печенізької громади, їх нові, креативні і нестандартні ідеї та проекти», – зазначає Олександр Сергійович.
На початку зустрічі селищний голова розповів молоді трішки про себе, про свій життєвий шлях, про розвиток власного бізнесу, помилки та досягнення.

Фахівці відділу економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та комунальної власності селищної ради розповіли присутнім про розробку Стратегії розвитку Печенізької громади на період 2022-2027 роки, про громадський бюджет та участь у конкурсі «Молодь ТуТ».
Олександр Сергійович закликав молодь проявляти активність, приймати участь в анкетуваннях, пропонувати свої ідеї та проекти розвитку громади.

За підсумками зустрічі визначилися з наступними пріоритетними заходами, а саме: будемо створювати молодіжну раду при Печенізькій селищній раді, прийматимемо участь у конкурсі «Молодь ТуТ» та працюватимемо над створенням молодіжного центру, залучатимемо молодь до участі в проектах з благоустрою громади, сприятимемо проведенню для молоді конференцій та круглих столів на теми, які їх цікавлять, залучатимемо до участі у брендуванні громади.

Також Олександр Гусаров запропонував молоді звертатися зі своїми бізнес ідеями, проектами і стартапами та пообіцяв підтримку в реалізації найбільш успішного проекту, на його думку.

Зустрічі в такому форматі будуть проводитись систематично.

Чекаємо на більшу активність нашої молоді та небайдужість до розвитку громади.