З Всесвітнім днем пошти!

Шановні працівники та ветерани поштового зв’язку!

Прийміть щирі вітання із вашим професійним святом – Всесвітнім днем пошти!
Кожного дня багато людей користуються поштовими послугами: за допомогою листів спілкуються і обмінюються інформацією, передплачують періодичні видання, відправляють та отримують посилки, сплачують комунальні послуги.
Навіть у час поширеного мобільного зв’язку та швидкісної мережі Інтернет поштовий зв’язок не втрачає своєї актуальності та популярності серед населення. Крім того, пошта успішно впроваджує нові види діяльності, що дає змогу залишатися конкурентоспроможними та продовжувати успішно працювати й надавати послуги.
Водночас гарантом успішного розвитку вітчизняної пошти є передусім повсякденна робота її працівників, реалізації їх високих професійних здібностей та навичок, працелюбність і відданість обраному фаху.
З нагоди свята щиро дякуємо вам, шановні працівники пошти, за оперативну і відповідальну працю, покращення якості роботи, підвищення рівня і розширення спектру послуг.
Зичимо вам міцного здоров’я, родинного затишку і добробуту, сил та наснаги у професійній діяльності. Нехай кожен ваш день буде радісним, сонячним і зігрітим щирою вдячністю людей.

З повагою,
Печенізький селищний голова Олександр Гусаров,
депутатський корпус селищної ради