В ПЕЧЕНІЗЬКИЙ РІДНИЙ КРАЙ ПОСПІШАЄ МИКОЛАЙ!

🎊Низку новорічних та різдвяних свят відкриває День Святого Миколая!

🎉Немає різниці, дитина ви чи доросла людина, для всіх нас День Святого Миколая є святом, на яке ми дуже чекаємо. Скільки приємних хвилювань дітям приносить очікування на чудове свято Миколая! Що він подарує ? Чи не різочку часом? В серці кожної дитини живуть мрії, то ж всі чекають, аби їх мрії здійснилися.

🎈🎈🎈Напередодні свята дітвора й вихователі дитячих садочків громади не тільки чекали казкові подарунки, а й самі старанно готувалися, аби показати, які вони слухняні, чемні і талановиті. Всі гуртом вчили вірші, співаночки, рухливі ігри.

🎁Відвідавши всі дитячі садочки та вітаючи вихованців зі святом, Олександр Гусаров побажав їм натхнення, впевненості у собі та успіхів у навчанні.

🎁Печенізький селищний голова передав малятам солодкі подарунки.

🎄«Наближаються особливі свята, на які чекають всі діти, – День святого Миколая, Новоріччя та Різдво Христове. У ці дні жодна дитина не має залишитися без уваги та подарунків. Сьогодні майже 200 дітей, вихованців закладів дошкільної освіти, отримали солодощі. В кожному селі й селищі громади, в закладах освіти й культури будуть проведені Новорічні та Різдвяні заходи, щоб малеча побачила Миколая, Діда Мороза, отримала подарунки та із задоволенням провела канікули», – розповів очільник громади.