В дитсадку селищної ради капітально відремонтовано харчоблок

В Печенізькому дитячому садочку №1, який перебуває у підпорядкуванні селищної ради, завершено капітальний ремонт харчоблоку.
Повар дитсадка Надія Балабай в перший день після ремонту готує малятам смачний сніданок, обід та вечерю вже у повністю оновленому приміщенні і це, за словами Надії Іванівни, зовсім інший рівень приготування страв.

Така добра справа стала можливою завдяки перемозі Печенізької селищної ради в обласному конкурсі міні-проектів «Разом у майбутнє».
Селищний голова Юрій Мариненко розповідає, що цьогоріч, як і в минулі роки, селищна рада взяла активну участь у вказаному конкурсі, підготувавши декілька проектних робіт, які стосувалися розвитку нашої громади. Переможними стали два проекти: один стосується встановлення дитячого ігрового майданчика та благоустрою дитсадка у селі Приморське, а другий – капітального ремонту Печенізького дитсадка.

За словами працівників дитсадочка, які щиро радіють новій кухні, питання ремонту харчоблоку дитсадка назріло вже давно, тому селищною радою було прийнято рішення приділити увагу саме цьому об’єкту.

На виконання ремонтних робіт витрачено біля 300 тис. грн., 45% яких складають кошти обласної ради, 50% – кошти селищної ради, 5% – кошти громадської організації.
У харчоблоці відреставровано стіни, укладено нову плитку, придбано меблі, мийки, умивальник, стелажі, столи, встановлено вентиляційне обладнання, замінено електропроводку, укладено новий водопровід та зроблено освітлення.