ПРОЄКТ «ЦІКАВЕ ДОЗВІЛЛЯ ТА СУЧАСНИЙ КІНОПРОСТІР»

ДОРОГІ ДРУЗІ!

РАНІШЕ МИ ПОВІДОМЛЯЛИ ВАС ПРО ТЕ, ЩО НАШ ПРОЄКТ «ЦІКАВЕ ДОЗВІЛЛЯ ТА СУЧАСНИЙ КІНОПРОСТІР» ВАРТІСТЮ 1,5 МЛН. ГРН. ПЕРЕМІГ В ОБЛАСНОМУ КОНКУРСІ ПРОЄКТІВ МІСЦЕВОГО ТА РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ «РАЗОМ В МАЙБУТНЄ». Я ДУМАЮ УСІМ ЦІКАВО, ЯК ПРОХОДИТЬ ЙОГО РЕАЛІЗАЦІЯ. ТОЖ СЬОГОДНІ ХОЧУ ПРОІНФОРМУВАТИ ВАС ПРО ЦЕ.

ТРОХИ ПРО САМ ПРОЄКТ.

Він створювався з думкою, в першу чергу про молодь, про те, як зробити дозвілля наших дітей більш насиченим, змістовним, цікавим. Оскільки пандемія обмежила пересування і негативно вплинула на культурне життя, виникла така креативна ідея створення пересувного кінотеатру просто неба. Він буде створений на базі автомобіля з фургоном. Для якісної демонстрації відеопродукції кінотеатр буде забезпечений високотехнологічним мультимедійним, акустичним, комп’ютерним обладнанням. Мобільність і відкритість такого інноваційного медіа-майданчика дозволить проводити різноманітні заходи не порушуючи карантинні обмеження. Цей пересувний кінотеатр планується використовувати у всіх населених пунктах нашої громади. Універсальність його застосування дуже широка. Це буде не тільки перегляд художніх, документальних фільмів, а й проведення різноманітних презентацій, тематичних дискотек, майстер-класів тощо. Звичайно, що корисним він буде як для молоді, так і для людей похилого віку та маломобільних груп населення. СПОДІВАЮСЬ, ЩО РЕАЛІЗАЦІЯ ЦЬОГО ПРОЄКТУ ПОЖВАВИТЬ, НАПОВНИТЬ ЗМІСТОМ ТА ПЕРЕЗАВАНТАЖИТЬ КУЛЬТУРНЕ ЖИТТЯ ВСІЄЇ НАШОЇ ГРОМАДИ !

РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОЄКТУ.

Для реалізації проєкту активно працюють бухгалтерський, економічний, юридичний, фінансовий відділи, тендерний комітет Печенізької селищної ради. Наразі маємо фінансування у розмірі 30% від загальної вартості проєкту, тобто 449055,00 грн. Це наші власні кошти з місцевого бюджету. Для їх освоєння проведена велика робота: оголошено 3 спрощені закупівлі, укладено 7 прямих договорів! За ці кошти придбано наступне обладнання:

екрани для стаціонарного та пересувного кінотеатрів – 2 шт.;

проєктор ультракороткофокусний – 1 шт.;

звукове обладнання: акустичний комплект VerA-M-BK сумарною потужністю 3000 Вт;

потужний ноутбук;

відеокарта GIGABYTE GEFORCE GTX 1050 Ti 4096Mb – 1 шт.;

апарат для поп-корну;

стіл AMF Крайслер – 1 шт.;

мережевий подовжувач, з’єднувач;

розкладні глядацькі стільці для кінозалу просто неба – 30 шт.

Завдяки якісно проведеним тендерним процедурам на цьому етапі ми зекономили 21310 грн.

Наступний етап реалізації активізує нашого партнера по проєкту – КП Харківської обласної ради “Кінотеатр “Боммер”. Це підприємство отримає решту коштів із обласного бюджету у розмірі 1 млн. 048 тис.грн. та придбає решту обладнання:

– автомобіль Газель Бізнес Промтоварний Фургон – 1 шт.;

– причеп Лев-360 – 1 шт.;

– інсталяційний проєктор MP WU8801 ML – 1 шт.;

– акустична система Park Audio BETA 4215 – 2 шт.;

– комутація та інше.

Закінчити усі закупівельні процедури та запустити проєкт в дію планується у вересні 2021 року.