ПРАЦЮЮТЬ ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

В ПЕЧЕНІЗЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ СКЛИКАНО ЧЕРГОВУ VI СЕСІЮ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ. ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ БУДЕ ПРОВЕДЕНО 23 ЛЮТОГО 2021 РОКУ.

Серед 43 питань, внесених на розгляд сесії, – питання затвердження звіту про виконання бюджету селищної ради за 2020 рік, про затвердження звітів про виконання бюджетів Мартівської, Артемівської, Борщівської та Новобурлуцької сільських рад за 2020 рік; про результати діяльності Чугуївської місцевої прокуратури Харківської області на території Печенізької селищної ради; про зміну засновника юридичної особи публічного права – Комунальне підприємство “Аква” при Мартівській сільській раді; про затвердження Положення про надання одноразової адресної грошової допомоги громадянам населених пунктів Печенізької селищної ради, які опинилися в складній життєвій ситуації (за зверненнями до селищного голови).
Серед питань, які вивчаються постійними комісіями ради, – питання затвердження Програми компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом загального користування міжміського та приміського сполучення по Печенізькій селищній раді; про прийняття майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чугуївського району в особі Чугуївської районної ради до комунальної власності Печенізької селищної територіальної громади в особі Печенізької селищної ради; про участь в обласному конкурсі проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє» у 2021 році.

Окрім того, черговою сесією розглядаються ряд питань земельного напрямку відповідно до заяв, які надійшли до селищної ради від громадян, а також ряд інших питань.

Депутати ради, які працюють в постійних комісіях ради, попередньо вивчають документи, необхідні для прийняття рішень, за необхідності, виїжджають на безпосереднє місце проживання чи перебування заявників.
Відповідно до чинного законодавства постійні комісії ради готують висновки та рекомендації щодо кожного питання Порядку денного сесії ради.