ПРАЦЮЄМО НАД НАПОВНЕННЯМ МІСЦЕВОГО БЮДЖЕТУ

06 жовтня 2021 року під головуванням Печенізького селищного голови Олександра Гусарова відбулося чергове засідання робочої групи з питань охорони та ефективного використання земель всіх форм власності на території Печенізької селищної ради та наповнення місцевого бюджету.
Члени робочої групи заслухали та проаналізували інформацію представників Чугуївського відділу камеральних перевірок державної податкової служби в Харківській області щодо перерахування податку на доходи фізичних осіб орендарів земельних часток (паїв) в розрізі підприємств станом на 01.10.2021 року.
Також було заслухано інформацію начальника земельного відділу селищної ради Максима Мариненка щодо стану сплати земельного податку та орендної плати суб’єктами господарювання (фізичними та юридичними особами), які зареєстровані на території Печенізької селищної ради.
За результатами засідання визначилися з планом подальших заходів щодо погашення боргів зі сплати земельного податку та орендної плати за користування земельними ділянками фізичними та юридичними особами.