ПЕЧЕНІЗЬКУ МЕДИЧУ ЛАБОРАТОРІЮ ПІДКЛЮЧЕНО ДО СУЧАСНОГО БЕЗПРОВІДНОГО ШВИДКІСНОГО ІНТЕРНЕТУ!

Пошук медичної інформації у мережі Інтернет, підвищення кваліфікації он-лайн, робота медичних порталів, спілкування з колегами, – ці та інші питання в сучасних умовах повинні бути доступними для медиків нашого району.

До сьогодні лабораторія, де жителі Печенізького району отримують дані про своє здоровя, обстежуючи кров, сечу, де лаборанти проводять інші лабораторні дослідження, не мала доступу до мережі Інтернет.

Як зазначив у своєму зверненні до Печенізького селищного голови В’ячеслав Грушка – головний лікар Чугуївської ЦРЛ, Печенізька медична лабораторія перебуває у підпорядкуванні цієї лікарні та наразі переживає труднощі, в тому числі, й через відсутність доступу до інформаційного Інтернет-ресурсу. Тому прохання вирішити питання було направлено до Юрія Мариненка як до селищного голови, який завжди шукає шляхи підтримки медиків району.

Наразі питання підключення медлабораторії до мережі Інтернет вирішено компанією ISTEC, яка працює в громаді півтора роки.

Печенізька селищна рада разом з медичними лаборантами дякує соціально відповідальному інтернет-бізнесу, компанії ISTEC, за розуміння проблеми та її безкоштовне вирішення.