ОЛЕКСАНДР ГУСАРОВ ВЗЯВ УЧАСТЬ У НАВЧАЛЬНОМУ СЕМІНАРІ-ПРАКТИКУМІ ДЛЯ ПРЕДСТАВНИКІВ ГРОМАД. КЕРІВНИКА ПЕЧЕНІЗЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДЗНАЧЕНО ЗАОХОЧУВАЛЬНОЮ ВІДЗНАКОЮ

18 cерпня в Пісочинській громаді за ініціативи Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області у співпраці з Харківською обласною державною адміністрації, Харківською обласною радою, Харківським регіональним фондом підтримки підприємництва відбувся навчальний семінар-практикум, присвячений розвитку територіальних громад.

В ході заходу обговорили нові можливості місцевих рад, особливості фінансових, правових та організаційних механізмів збільшення надходжень до місцевих бюджетів. Розглянули іноваційні програми просторового планування USAID АГРО та новітні технології SmartCity.

Керівники громад мали можливість отримати знання з практичного досвіду залучення інвестицій та інших ресурсів для розвитку територіальних громад.

За словами Олександра Гусарова, захід був цікавим та конструктивним. Фахівці презентували більше 20 проєктів та програм, які можуть бути корисними для розвитку Печенізької громади.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток регіону, розбудову місцевого самоврядування, відданість справі та з нагоди Дня незалежності України співробітникам органів місцевого самоврядування Печенізькому селищному голові Олександру Гусарову вручено заохочувальну відзнаку – «Цінний подарунок «Годинник з логотипом «Голова Харківської обласної ради».