Оголошення про скликання чергової ХLІX сесії селищної ради VІI скликання

Відповідно до розпорядження Печенізького селищного голови від 22 липня 2019 року №46 «Про скликання чергової XLІХ сесії селищної ради VIІ скликання» скликається XLІХ сесія cелищної ради VІІ скликання.

Пленарне засідання XLІХ сесії селищної ради VІІ скликання відбудеться 01 серпня 2019 року о 10.00 год. в приміщенні селищної ради за адресою: Харківська область, Печенізький район, смт. Печеніги, пров. Б. Хмельницького, 2

Реєстрація депутатів розпочнеться о 09.30 год.

На розгляд сесії винесено такі питання:

  1. Про затвердження порядку денного чергового засідання XLІХ сесії VII скликання від 01.08.2019 року

Доповідач:Мариненко Ю.І. – Печенізький селищний голова

  1. Про внесення змін до рішення XL сесії VІI скликання від 20.12.2018 р. “Про селищний бюджет на 2019 рік” та додатків до нього (зі змінами внесеним рішенням XLІІ сесії VІІ скликання від 23 січня 2019 року, ХLІV сесії VІІ скликання від 12 квітня 2019 року, ХLVІІ сесії VІІ скликання від 24 червня 2019 року)

Доповідач:Трушкіна Н.В. – спеціаліст-головний бухгалтер селищної ради

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із земель житлової та громадської забудови (землі комунальної власності) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд» та передачі земельної ділянки у власність

1.Запорізький Іван Михайлович смт. Печеніги, вул. Дачна, 21 площа 0,1500 га

2 .Білан Раїса Петрівна смт. Печеніги, пров. Береговий,34 площа 0,1471 га

3. Шутенко Борис Євгенович смт. Печеніги,вул. Горького,5 площа 0,1500 га

4. Гриценко Володимир Якович смт. Печеніги, пров. Незалежності,34 площа 0,1032 га

5. Бороденко Сергій Анатолійович смт.Печеніги, вул..Чурилова,31 площа 0,1500 га

6. Козлов Артем Костянтинович 1/2 с.Приморське,вул..Центральна,7 площа 0,2500 га

Моргун Микола Микитович 1/2

Доповідач: Сокол Ю.І. – спеціаліст-землевпорядник селищної ради

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, із земель сільськогосподарського призначення (землі комунальної власності) для ведення особистого селянського господарства з подальшою передачею у власність»

1. Подольський Сергій Іванович с. Кицівка вул. Гоголя,53 площа 0,1250 га

Доповідач: Сокол Ю.І. – спеціаліст-землевпорядник селищної ради

  1. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), для подальшого оформлення права власності на земельну частку (пай).

1. Бражник Олександр Іванович Печенізька селищна рада площа ½ від 6,78 умовних га

Доповідач: Сокол Ю.І. – спеціаліст-землевпорядник селищної ради

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель житлової та громадської забудови (землі комунальної власності) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд» та передачею земельної ділянки у власність

1. Гулієва Яна Сергіївна с. П’ятницьке, вул. Лісна,2 площа 0,2500 га

Доповідач: Сокол Ю.І. – спеціаліст-землевпорядник селищної ради

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови зі зміною виду використання із земель для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в землі для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд» та передачею земельної ділянки у власність

1. Мотузний Сергій Іванович смт.Печеніги, вул..Харківська,100-Д площа 0,0950 га

Доповідач: Сокол Ю.І. – спеціаліст-землевпорядник селищної ради

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення в землі житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд» та передачею земельної ділянки у власність

1. Лапко Марко Олексійович смт.Печеніги, пров.Харківський,2-А площа 0,1000 га

Доповідач: Сокол Ю.І. – спеціаліст-землевпорядник селищної ради

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель житлової та громадської забудови комунальної власності для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та передачею земельної ділянки у власність».

1. Карпенко Наталія Михайлівна смт. Печеніги, біля будинку по вул. Горького,5 площа 0,15 га

Доповідач: Сокол Ю.І. – спеціаліст-землевпорядник селищної ради

  1. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт дитячого майданчика та паркану в Приморському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) Печенізької селищної ради Печенізького району Харківської області»

Доповідач:Подольська Л.Є. – секретар селищної ради

  1. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Будівництво модульних очисних споруд в смт.Печеніги Печенізького району Харківської області потужністю 200 м3/добу»

Доповідач:Подольська Л.Є. – секретар селищної ради

  1. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Технічне переоснащення системи опалення Печенізького дошкільного навчального закладу (ясла-садка) №1 за адресою: вул. Б. Хмельницького, 10, смт Печеніги, Печенізького району Харківської області»

Доповідач:Подольська Л.Є. – секретар селищної ради

  1. Про відзначення Дня територіальної громади смт Печеніги, с. Приморське, Пятницьке, Кицівка та Днів села

Доповідач:Подольська Л.Є. – секретар селищної ради

  1. Різне