Оголошення про проведення конкурсу

Відповідно до розпорядження Печенізького селищного голови від 18 травня 2018 року №27 “Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади спеціаліста Печенізької селищної радиселищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста Печенізької селищної ради.

До участі у конкурсі запрошуються громадяни України за світньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліст, магістр або бакалавр. Стаж роботи за фахом не менше трьох років в органах державної влади або місцевого самоврядування, або стажем роботи за фахом на керівних посадах не менше чотирьох років в інших сферах управління, які досконало володіють державною мовою та мають навички роботи з комп’ютерною технікою.

До конкурсної комісії необхідно подати заяву про участь у конкурсі, особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками, копію документа про освіту, копії паспорта та військового квитка (для військовозобов’язаних), декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави чи місцевого самоврядування за 2017 рік, копію реєстраційного номера облікової картки платника податків, 2 фотокартки (4х6 см).

Додаткова інформація про основні функціональні обов’язки, розмір та умови оплати праці надається секретарем селищної ради Подольською Л.Є.

Термін подання документів: 30 календарних днів від дня оголошення про проведення конкурсу у газеті “Слобідський край».

Адреса:смт Печеніги, пров. Б. Хмельницького, 2.

Телефон для довідок: 05765-6-13-46, 05765-6-12-76.