МУЗИКА МАЄ ЗВУЧАТИ, КУЛЬТУРА МАЄ ОБ’ЄДНУВАТИ!

Саме такий мікропроект представила Печенізька районна жіноча громадська організація «БЕРЕГИНЯ» для участі в конкурсі мікрогрантів по втіленню ідей щодо вирішення проблем в громадах на запрошення Чугуївської міськрайонної громадської організації «Чугуївська правозахисна група».

Визначеною проблемою є нинішній стан технічного, музичного, звукового та світлового забезпечення сільського клубу в селі Приморське Печенізького району, а точніше, його відсутності в сільському клубові. Це унеможливлює якісну організацію та проведення різних заходів – дитячих, молодіжних та для людей різновікових категорій.

Необхідність реалізації проекту пов’язана із забезпеченням доступності та покращення якості надання послуг в галузі культури в сільській місцевості.
Суть проекту «Музика має звучати, культура має об’єднувати» – придбання музичного та звукового обладнання, яке дасть змогу для організації та проведення в сучасному форматі цікавих культурних заходів у сільському населеному пункті громади – селі Приморське та покращить рівень їх підготовки й організації.

Наразі реалізація проекту – на стадії завершення. Оформляється необхідна документація, укладено договори із постачальниками.
Найближчим часом сільський клуб села Приморського Печенізького району матиме новеньке музичне, світлове та звукове обладнання.
Загальна вартість проекту – 10 тис. грн.

Конкурс мікрогрантів проводиться Чугуївською міськрайонною громадською організацією «Чугуївська правозахисна група» в рамках програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст конкурсу є винятковою відповідальністю Чугуївської міськрайонної громадської організації «Чугуївська правозахисна група» i не обов’язково відображає погляди USAID або уряду США.